De betaalautomaten
Op het parkeerterrein van De Els staan twee betaalautomaten. Deze automaten staan bij de uitgang van de Albert Heijn en op het parkeerterrein in het verlengde van de doorsteek vanaf de Stationsstraat (tussen de Albert Heijn en de H&M). Wanneer u achter de slagbomen parkeert zal u, vergeleken met voorheen, achteraf betalen: dit zorgt ervoor dat de werkelijke parkeerkosten worden betaald.

Achteraf betalen
Achteraf betalen is mogelijk op de drie slagboomparkeerterreinen:

1. Parkeerterrein De Els-Zuid
Dit parkeerterrein met 400 parkeerplaatsen is bereikbaar vanaf de Mr. Van Coothstraat en de Julianastraat. Het eerste uur parkeren is hier altijd gratis. Vanaf het tweede uur moet € 0,10 per 4 minuten worden betaald.

2. Parkeerterrein Unnaplein
Dit parkeerterrein met 200 parkeerplaatsen is bereikbaar vanaf de Wilhelminastraat. Het eerste uur parkeren is hier altijd gratis. Vanaf het tweede uur moet € 0,10 per 4 minuten worden betaald.

3. Parkeerterrein Taxandriaweg
Dit parkeerterrein met 350 parkeerplaatsen is bereikbaar vanaf de Taxandriaweg. Het eerste en het tweede uur parkeren is hier altijd gratis. Vanaf het derde uur moet € 0,10 per 7,5 minuten worden betaald.

Vooraf betalen – De Els-Noord
Op alle andere plaatsen binnen het gebied met betaald parkeren, moet u vooraf betalen. U kunt hiervoor pinnen bij de parkeerautomaat, of betalen via de mobiele telefoon. Het eerste uur parkeren kost € 0,10, na het eerste uur betaalt u € 0,10 per 4 minuten.

Let op: Contant geld is niet bruikbaar bij de parkeerautomaten. Bij deze automaten kan met alle bankpassen met Maestro-logo betaald worden, ook buitenlandse bankpassen.

Share Button